;

SUZUKI CONNECT nudi sedam servisnih funkcija

Preuzmite i instalirajte aplikaciju SUZUKI CONNECT na svoj pametni telefon kako biste iskustvo u Suzuki automobilu učinili umirujućim i još praktičnijim.

  • Napomena:
  • - Svaka usluga ima posebne uslove rada, pa za detalje pogledajte „Uputstvo za korisnike aplikacije“ za detalje.
  • - Stranice aplikacije su podložne promjenama bez prethodne najave.

Status Notifikacija

Lijeva vrata otključana

Opustite se uz SUZUKI CONNECT koji vam šalje obavještenje ako ste automobil ostavili otključan. Ako je tako, možete lako koristiti aplikaciju da odmah daljinski zaključate vrata.

Prednja svijetla ostavljena uključena /
Lampe opasnosti ostavljene uključene

Ako slučajno ostavite upaljene farove ili farove opasnosti, nema potrebe da brinete. SUZUKI CONNECT vam omogućava da uštedite bateriju podsjećajući vas da se vratite u automobil da ugasite prednja svijetla ili svijetla opasnosti.

Lokator parkiranog automobila

Nećete morati ponovo da lutate u potrazi za svojim parkiranim automobilom. Možete lako da pronađete i vratite se u svoj parkirani automobil pomoću aplikacije koja pokazuje lokaciju na mapi gdje je motor poslednji put stao. Ovo je posebno korisno na lokacijama sa velikim parkiralištima kao što su tržni centri ili servisne zone na autoputu.

Dodatna funkcija: Dijeljenje lokacije parkiranog automobila

Dijeljenje lokacije parkiranog automobila je veoma zgodno za izbjegavanje gubitka tako što ćete svoju lokaciju parkinga podijeliti sa porodicom ili prijateljima putem e-pošte ili kratke poruke.

  • Note:
  • - U slučaju parkiranja na višespratnom parkingu, lokacija se može naći na mapi, ali sprat neće biti prikazan.
  • - Na mjestima sa lošim GPS prijemom, kao što su podzemna parkirališta, možda neće biti moguće prikazati preciznu lokaciju.

Istorija vožnje

SUZUKI CONNECT vam omogućava da vidite istoriju vožnje za poslednjih 18 mjeseci. Možete da odvojite podatke za svakog pojedinačnog vozača na osnovu putovanja po putovanje i kategorizujete podatke za privatnu ili poslovnu upotrebu. Podaci se takođe mogu izvesti kao CSV file.

Vrste informacija dostupnih za individualno putovanje:

• dan i vrijeme vožnje     • potrošeno vrijeme     • pređena udaljenost     • • prosječna potrošnja goriva     • početna/krajnja tačka putovanja

Geofencing i Curfew Alert

Geofencing

Čak i kada ne vozite auto, uvijek ste povezani. Pomoću SUZUKI CONNECT-a možete podesiti područje i vrijeme za slanje upozorenja da biste znali kada automobil kojim upravlja drugi vozač uđe ili napusti postavljeno područje tokom podešenog vremena. Na primer, bićete obaviješteni kada vozač napusti postavljenu oblast da dođe po vas.

Curfew Alert

Prirodno je da ste zabrinuti kada neko do koga vam je stalo vozi auto. Sa SUZUKI CONNECT-om, možete podesiti vrijeme i oblast za upozorenje koje će vas obavijestiti kada je automobil kojim upravlja drugi vozač odsutan u određenom vremenskom periodu iz podešene oblasti. Na primer, bićete obaviješteni kada se član porodice koji živi odvojeno ne vrati u svoj dom u zadato vreme.

Bezbednosna obavještenja

Obavještenje o bezbednosnom alarmu

Da bi vaš automobil bio bezbedan, SUZUKI CONNECT će obavijestiti vaš pametni telefon ako je brava vašeg parkiranog automobila provaljena da bi se aktivirao sigurnosni alarm.

Obavještenje o pokretanju motora

Da biste zaštitili svoj automobil, možete da podesite vrijeme kada ne očekujete da ćete ga koristiti, na primer kada spavate ili na poslu. SUZUKI CONNECT će vas obavijestiti kada se motor pokrene u ovo vrijeme.

Obavještenje o lampici upozorenja

Ako se lampica upozorenja upali zbog nekog problema u automobilu, dobićete obavještenje na pametnom telefonu. Aplikacija će ukazati na uzrok problema i pokazati savjet sa preporučenom radnjom. Zatim možete koristiti aplikaciju da direktno pozovete prodavca ili zatražite pomoć na putu.

Periodično održavanje /
obavještenje o opozivu

Da biste bili sigurni da je periodično održavanje vašeg automobila obavljeno na vrijeme, dobićete podsetnik sa obavještenjem kako se vreme približava. Takođe ćete dobiti obavještenje ako vaš automobil postane predmet opoziva ili servisne kampanje.