;

SUZUKI CONNECT

Pogodnije, uverljivije

Podignite iskustvo i zadovoljstvo posedovanja vašeg Suzuki automobila na novi nivo pogodnosti i sigurnosti uz Suzuki Connect. Ova nova aplikacija za pametne telefone vam omogućava da daljinski pratite šta se dešava sa vašim automobilom u svakom trenutku.

Suzuki Connect nudi sedam funkcija

Preuzmite i instalirajte aplikaciju Suzuki Connect na svoj pametni telefon kako biste iskustvo u Suzuki automobilu učinili još praktičnijim.

Status notifikacije

Status notifikacije će vas obavestiti kada ste napustili automobil i otišli , a da niste zaključali vrata ili ste zaboravili da ugasite farove ili signalna svetla.
Takođe možete proveriti: nivo goriva, domet vožnje i prosečnu potrošnju goriva na početnoj stranici aplikacije.

Lokator parkiranog automobila

Lokator parkiranog automobila će prikazati lokaciju na kojoj je vaš automobil parkiran na mapi na vašem pametnom telefonu.

Istorija vožnje

Istorija vožnje vam omogućava da provjerite i upravljate podacima o istoriji vožnje.

Geofencing and
Curfew Alert

U slučaju da drugi vozač koristi automobil, Geofencing vas obaveštava kada automobil napusti ili uđe u podešeno područje tokom podešenog vremenskog perioda. Curfew Alert vas obaveštava kada je automobil odsutan nakon određenog vremena iz podešenog područja.

Bezbjednosna obavještenja

Sigurnosno obavještenje će se pojaviti na vašem pametnom telefonu ako je aktiviran sigurnosni alarm ili ako se motor pokrene u vreme kada ne koristite automobil

Notifikacije lampice upozorenja

Notifikacija lampice upozorenja pojaviće se na vaš pametni telefon kada se upali lampica upozorenja u vašem automobilu.

Notifikacije za servis i podsećanja

Notifikacije za servis i podsećanja će vam omogućiti podsećanje na pravovremeno servisiranje vašeg vozila.

;

Information