Servis

Euro Sumar je ovlašćeni servis Suzuki vozila za teritoriju Srbije. Osoblje servisa predstavljaju visoko obrazovani stručnjaci koji se kontinuirano obučavaju u Suzukijevim centrima. Takođe, servis funkcioniše u skladu sa normama propisanim od strane Suzuki inoprincipala . Pored toga, obezbeđujemo veliki izbor pribora i dodatne opreme koja će jos više povećati udobnost, sigurnost i bezbednost vozača i putnika.
Nudimo Vam kompletnu uslugu:
  • mehaničarske radove,
  • servis automatskih menjača,
  • dijagnostiku elektronskih sistema na vozilu,
  • limarsko/farbarske radove i farbanje vozila,
  • servisiranje klima uređaja na vozilu,
  • optičko centriranje trapa vozila,
  • vulkanizerske usluge sa hotelom za pneumatike.
Ovlašćeni Suzuki servis nudi usluge mehaničara I elektroničara, farbara I limara specijalno obučenih za rad na Suzukil vozilima.
Naš servis daje garanciju na izvršene radove i rezervne delove; originalni rezervni maziva i tečnosti smanjuju nivo trošenja i mogućnost oštećenja sklopova Vašeg vozila.
Posedujemo specijalne uređaje za dijagnostiku i alate za servisiranje vozila i otklanjanje kvarova u skladu sa najnovijim standardima i preporukama proizvođača.
Vaše vozilo koje je održavano u ovlašćenom Suzuki servisu ima veću vrednost zbog posedovanja overene servisne knjižice.
Ovlašćeni Suzuki servis vodi servisnu istoriju Vašeg vozila i blagovremeno predlaže radove koje treba obaviti po isteku servisnog intervala i time povećava funkcionalnost Vašeg vozila.
Cena održavanja vozila u ovlašćenom Suzuki servisu je konkurentna i prihvatljiva jer dobijate najbolji kvalitet i garanciju za uloženi novac; radovi se odvijaju po tačno predviđenom planu i programu proizvođača uz obaveznu prethodnu saglasnost vlasnika vozila uz naplatu usluga po predviđenim radnim normama proizvođača.

Garancija

GARANTNI ROK za automobile: 3 godine ili 100.000 km, šta pre nastupi;

Suzuki asistencija na putu važi 24h u okviru garantnog roka na teritoriji Srbije.
Mobil 1TM garancija motora: korišćenjem Mobil 1TM ulja u toku garantnog roka proizvođača automobila I redovnim servisiranjem u preporučenom intervalu u ovlašćenom servisu Euro Sumara stiče se pravo na dodatnu garanciju u trajanju od 5 godina ili 160.000 km na motor I sve vitalne delove motora koji se podmazuju. Dodatna garancija je uslovljena poštovanjem preporučenih servisnih intervala proizvođača.
Garancija na litijum-jonsku bateriju: 5 godina ili 100.000km, šta pre nastupi;
Garancija na limariju: 12 godina garanije na limariju;
Pored pružanja usluga održavanja vozila u garantnom roku, bavimo se i popravkom i servisiranjem starijih vozila.

GARANTNI ROK za motocikle: 3 godine ili 30.000 km, šta pre nastupi;

Program Lojalnosti

PROGRAM 4+
Za vozila preko 4 godine starosti ostvarujete popust od 30% na usluge servisa.


PROGRAM 5+
Za vozila preko 5 godine starosti ostvarujete popust od 30% na usluge servisa, 20% na originalne delove i 10% na motorno ulje.