Suzuki - ADDRESS 125

Scooter / ADDRESS 125

LED prednja svetla vam pomažu da noću bolje vidite put ispred vas i odlikuje se jedinstvenim dizajnom koji naglašava klasični stil Address 125 modela, dok oštar vertikalni dizajn LED pozicionih svetala stvara prepoznatljiv izgled.

Pomoćni odeljak ispod sedišta zapremine 21,8 L pruža zgodan prostor za odlaganje torbi nakon kupovine, kišne opreme ili drugih predmeta.

Prednji unutrašnji džep vam daje dovoljno prostora za odlaganje malih predmeta koje možda želite da držite pri ruci, dok praktična USB utičnica od 2A nalazi se odmah iznad i omogućava vam da tokom vožnje dopunite svoj pametni telefon.

Duga, široka podna ploča nudi mnogo pomoći da održite udoban položaj za vožnju.

SEP motor Address 125 modela je projektovan da isporuči snažan obrtni moment na niskim obrtajima i snažno ubrzanje, dok istovremeno postiže optimalnu ekonomičnost goriva i niske emisije štetnih gasova u skladu sa Euro 5 emisionim standardom.

Instrument tabla klasičnog izgleda ima veliki analogni brzinomer istaknut u sredini.

Urbani stil sa klasičnom privlačnošću prenosi bezvremensku radost i ushićenje slobode na dva točka sa svojom zaobljenom formom, naglašenom atraktivnim linijama i hromiranim detaljima.

Akcijska cena: 2.650€
Način finansiranja: Vozi za 60€ mesečno bez učešća!

124 cm³
Kubikaza
9ks (6.6 kW) / 6,000rpm
Snaga
105.00 kg
Težina

MOTOR

Suzuki Eco Performance (SEP) je koncept razvoja koji stoji iza nove generacije motora koji optimizuju sve aspekte efikasnosti motora kako bi vam doneli vrhunski balans ekološke odgovornosti i potpuno zadovoljavajućih performansi.

Potrošnja goriva je niska i iznosi 1.9L/100km (52.6km/L) i CO2 emisija izduvnih gasova iznosi 44g/km u WMTC režimu testiranja.*

SEP motor radi briljantno, pružajući impresivno ubrzanje i trenutni odgovor na suptilno okretanje gasa. Njegov snažan obrtni moment ističe se u saobraćajnog stani

kreni gužvi, čak i kada prevozite suvozača.

Motor proizvodi maksimalnu snagu od 6,4 kW i maksimalni obrtni moment od 10,0 N•m pri niskom broju obrtaja kako bi pružio odzivne performanse koje čine Address 125 zadovoljstvom za vožnju.

SOHC dizajn motora sa vazdušnim hlađenjem čini ga pouzdanom pogonskom jedinicom koja je laka za održavanje i ekonomična za vožnju. Štaviše, kompaktan je i lagan, karakteristika koja doprinosi okretnošću pri rukovanju i maksimalnom povećanju udobnosti za vozača i upotrebljivosti. * Stvarna potrošnja goriva i emisije CO2 mogu se razlikovati u zavisnosti od uslova kao što su vreme, put, ponašanje vozača i održavanje.


Šasija

Sa masom praznog vozila od samo 104 kg, Address 125 je dizajniran da bude lak za rukovanje i veoma upravljiv. Visina sedišta i prostor na podu su optimizovani da odgovaraju širokom spektru tipova tela i pomažu da se obezbedi udobnost prilikom vožnje.

Sportski aluminijumski točkovi obučeni u DUNLOP D307 N tubeles gume doprinose u pružanju vrhunskih performansi u vožnji i pozitivnog prianjanja na mokrim površinama. Dobro prilagođene evropskim uslovima na putevima, ove gume doprinose glatkoj vožnji, čak i na kaldrmi.

Suzukijev kombinovani kočioni sistem* potpomaže dobro izbalansirano kočenje tako što raspoređuje silu kočenja na prednji i zadnji točak prilikom pritiska poluge leve kočnice.

Kočioni disk prečnika 190 mm napred i doboš kočnica 120 mm pozadi doprinose obezbeđivanju stabilne zaustavne moći.

Address 125 se nalazi na kratkom međuosovinskom rastojanju koje dobrinosi lakom manevrisanju i u konjukciji sa laganim, uskim dizajnom nudi lakše, okretnije upravljanja na gradskim ulicama.

Zahvaljujući velikom klirensu od 160 mm**, Address 125 se sa lakoćom nosi sa ležećim policajcima i drugim neravninama na putu. Tome doprinosi i kombinacija sa optimizovanim oblikom sedišta koji olakšava postavljanje obe noge na tlo.

Rezervoar za gorivo zapremine 5,0 litara radi u kombinaciji sa motorom koji štedi gorivo kako bi se postigla oslobađajuća autonomija vožnje od približno 263 kilometra*** koja pazi na vaš novčanik i pomaže u smanjenju učestalosti i pratećih problema sa zaustavljanjem radi dopune goriva.

Address 125 poseduje dugačko sedište koje pruža vama i vašem saputniku puno prostora. Sedište je dizajnirano da bude udobno i dobro podstavljeno da izgladi čak i vožnju po grubljim putevima.

Duga i široka, podna daska je dizajnirana da obezbedi dovoljno prostora za smeštanje stopala i pronalaženje udobne pozicije za vožnju, čak i kada nosite saputnika.

Poklopac za gorivo koji se zaključava na repu olakšava dopunjavanje goriva sa zatvorenim sedištem. Njegovo pozicioniranje pomaže da se izbegne prljanje podne ploče ili torbi i stvari koje bi mogle da vise sa kuka, a njegova atraktivna priroda transformiše veoma funkcionalan deo u moderan akcenat.

Poklopac za gorivo koji se zaključava na repu olakšava dopunjavanje goriva sa zatvorenim sedištem. Njegovo pozicioniranje pomaže da se izbegne prljanje podne ploče ili torbi i stvari koje bi mogle da vise sa kuka, a njegova atraktivna priroda transformiše veoma funkcionalan deo u moderan akcenat.

Suzuki je usvojio čelični prednji blatobran i štitnik za noge koji su otporni na oštećenja. Uprkos tome, Adresa 125 je i dalje izuzetno lagan i ovi čelični delovi ni na koji način ne utiču na agilno upravljanje.

Veliki rukohvat se obavija oko naslona sedišta kako bi saputniku pružio dodatnu sigurnost i udobnost, a istovremeno mu dodao stilski šarm. Guma koja apsorbuje vibracije prekriva postolje za noge da bi putniku pružila veću udobnost.


Tehnologija

Tehnički podaci

MOTOR
Naziv Address 125
Tip 4-taktni, 1-cilindrični, vazdušno hlađen, SOHC
Kubikaža 124
Prečnik x hod 52.5 mm x 57.4 mm
Menjač CVT
Snaga motora 9ks (6.6 kW) / 6,000rpm
Obrtni moment 10.8Nm / 5500rpm
Veličina i osnovni podaci
Ukupna dužina 1825 mm
Ukupna širina 690 mm
Ukupna visina 1160 mm
Međuosovinski razmak 1265 mm
Udaljenost podloge 160 mm
Ukupna masa 105.00 kg
Visina sedišta 770 mm
Oslanjanje napred Teleskopska, opruga, ulje
Oslanjanje nazad Zadnja viljuška, opruga, uljno amortizovanje
Kočnice napred Disk
Kočnice nazad Doboš
Pneumatik napred 90/90-12, tubeles
Pneumatik nazad 90/100-10, tubeles
Zapremnina rezervoara 5.0 l
`

Video